Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum kızılıyoruz.

Projeye en makul Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı yakın kolayca oluşturulan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye intibak ve tatminkâr yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı başta olmak üzere kullanım amacına ve kullanan eş sayısına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birsonsuz insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda sayılan bütün bileğhizmetkenlere rabıtlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın bapları olarak da malum acil çıkış kapılarının hangi malzemeden mimarilması gerektiği, nasıl konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar dayanıklılık seviyeleri daima mukannen standartlar gözetilerek dokumalmalıdır.

1 mm veya elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Muhataralı sınıftaki maslahatyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa sevap oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapıları yangın kapısı montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona onat olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki beceri özelliklere iyi, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili dosdoğru uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page